Táborové MENU 05.-09.júl 21

MENU: Desiata Obed Olovrant
Pondelok 5.7 Muffin Stracciatella Polievka rascová s vajcom

1.Novohradský brav.plátok, halušky 

2.Kung Pao, ryža 

Cereálie kukuričné s mliekom
Utorok 6.7 Rožok, vajíčková nátierka Polievka kapustnica

1.Plodivské brav. mäso, tarhoňa 

2.Šošovicový prívarok s mäsovou náložkou, chlieb

3.Kurací paprikáš, halušky

4.Kurací šalát so zelerom a jablkami, jogurtový dressing

Gaštanové pyré s ovocným šalátom
Streda 7.7 Ovsená kaša s orechami a medom Polievka francúzska s mušličkami

1.Prírodný brav.rezeň so šampiňónmi, ryža

2.Granadiersky pochod, kys.uhorka

3.Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

4.Gordon Blue, pečené zemiaky, tat. omáčka

5.Cestovinový šalát so šunkou, syrom a zeleninou

Pizzovníky so šunkou a mozzarelou
Štvrtok 8.7 Tvarohový dezert kakaový Polievka cesnačka, opečený chlieb

1.Plnená paprika v paradajkovej omáčke, kys. knédlik

2.Pórové rizoto so syrom

3.Pečené kur. stehno, ryža, kompót

4.Kur. stehno na bylinkovom masle so zeleninovým šalátom

Ovocná bublanina
Piatok 9.7 Jogurt ovocný Polievka hovädzia s pečeňovými haluškami

1.Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky

2.Vyprážaný karfiol, pečené zemiaky, tat.omáčka

3.Rybie filety po labužnícky – šampiňón, zemiaky, vajce, smotana

4.Fitnes šalát

 Bratislavské rožky

Pitný režim

podľa výberu: voda, citronáda, ovocné džúsy, detský čaj

Minútky

ovocné a zeleninové misy

*Prípadné zmeny v jedálnom lístku vyhradené

 

Zdieľaj