Táborové MENU 16.-20.august 21

 

MENU: Desiata Obed Olovrant
Pondelok 16.8 Rožok, vajíčková nátierka Polievka cesnačka, opečený chlieb

1.Fašírka, zemiaky na smotane 

2.Cestoviny zapečené s brav. mäsom a zeleninou

3.Ryžový puding s jablkami a karamelom

4.Kuracia salsa, ryža

5.Falošná treska, rožok

Jogurt ovocný
Utorok 17.8 Cereálie kukuričné s mliekom Polievka držková, chlieb

1.Srbský džuveč, ryža 

2.Kur.pečeň restovaná, ryža, kys. uhorka

3.Jamajský banánový šalát s čokoládou

4.Kurací paprikáš, halušky

5.Karfiol s vajcom, rožok

Syrová zapekanka s uhorkou
Streda 18.8 Ovsená kaša s orechami a medom Polievka zeleninová s mrveničkou

1.Pikantné bravčové soté s harulkami, ryžou a miešaným šalátom

2.Špenátový prívarok, varené zemiaky, volské oko

3.Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

4.Pečené kuracie stehno na citrónoch, ryža

5.Opekané tofu s paradajkovým šalátom a šalotkou

Moravský koláč
Štvrtok 19.8 Croissant s kakaovou náplňou Polievka fazuľková struková

1.Benátsky rezeň prírodný s cestovinou penne

2.Lečo s klobáskou, zemiaková kaša

3.Makovník

4.Vyprážané kuracie prsia v cestíčku, zemiaková kaša

5.Brokolicový šalát s orechami a maslom

Cereálny chlieb s maslom a strúhanou mrkvičkou
Piatok 20.8 Čerstvý zeleninový šalát s hriankou Polievka slepačia s rezancami

1.Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky, zeleninový šalát

2.Tekvicové rizoto s tekvicou hokaido

3.Aljašska treska na labužnícky spôsob

4.Kuracie rezančeky na miešanom šaláte s citrónovým dresingom

Keksíkový krémovník

Pitný režim

podľa výberu: voda, citronáda, ovocné džúsy, detský čaj

Minútky

ovocné a zeleninové misy

*Prípadné zmeny v jedálnom lístku vyhradené

 

Zdieľaj